Horecava schuift door naar het voorjaar

Horecava Innovation Award wordt #hartvoordehoreca tribute

Al meer dan 20 jaar worden de Horecava Innovation Awards uitgereikt voor meest innovatieve product of dienst. Door de huidige omstandigheden hebben we besloten om eenmalig de wedstrijd om te zetten naar een #hartvoordehoreca tribute. Hiermee komt de traditionele Horecava Innovation Award te vervallen. Tijdens de opening van Horecava 2021 op maandag 11 januari is het tribute te bewonderen.

Horecava - inzendingen #hartvoordehoreca

Bekijk alle #hartvoordehoreca inzendingen

In tijden van nood worden ook veel nieuwe innovatieve en creatieve ideeën geboren. Bekijk de inzendingen die we tot nu toe hebben binnen gekregen en die meedingen voor de #hartvoordehoreca tribute.

Horecava | Aanmelden voor hart voor de horeca tribute

Aanmelden voor iedereen

Zowel exposanten, bezoekers als mensen die nog nooit Horecava bezocht hebben mogen hun innovatie insturen. Voorwaarde is dat het positief bijdraagt aan de foodservice branche. Jouw idee insturen? Mail een uitgebreide omschrijving, met beeldmateriaal en websitelink naar horecava@rai.nl

Horecava - persbericht #hartvoordehoreca tribute

Persbericht

Lees het gehele persbericht over het #hartvoordehoreca tribute, de achtergrond informatie en het eenmalig vervangen va de Horecava Innovation Award.

#Hartvoordehoreca Bekijk alle informatie

Geen inschrijving mogelijk voor Horecava Innovation Award 2021

Omdat de Horecava Innovation Award voor Horecava 2021 eenmalig plaatsmaakt voor het #hartvoordehoreca tribute, is het helaas niet mogelijk om dit jaar nieuwe innovaties in te zenden. We gaan er voor Horecava 2022 wel weer vanuit dat de Horecava Innovation Award doorgaat. Rondom juli 2021 is het mogelijk om je nieuwe innovatie hiervoor in te sturen.

Nieuwsgierig naar de inzendingen en een terugblik van de Horecava Innovation Award 2020? Bekijk hieronder de winnaarsvideo, de winnaars en de genomineerden.

Partner Horecava Innovation Award

Partner van de Horecava Innovation Award is PS in foodservice: dé centrale plek voor productinformatie van voeding, drank en non-food. De online database voor borgen, delen en gebruiken van productinformatie.

  • PS brengt jouw productinformatie naar klanten, overzichtelijk en met kwaliteit. Stroomlijnen en ontlasten van de interne organisatie vanuit één plek.
  • Meer dan productinformatie: naast de basisinformatie (ingrediënten, voedingswaarden, allergenen en logistiek) kun je veel meer informatie in PS toevoegen. Denk aan je commerciële verhaal, foto’s, recepten, bereidingswijzen, specifieke nutriënten, keurmerken, kenmerken en nog veel meer!

Meer informatie? Bekijk dan de video of klik hier.. 

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!