Bedrijvengids is een uitgebreid doorzoekbare online catalogus. U bent slechts twee muisklikken verwijderd van toegang tot de bedrijven, producten of diensten waarnaar u op zoek bent. Klik op de bedrijfsnaam voor algemene informatie over het bedrijf, inclusief adres en contactgegevens, aanbevolen producten en diensten, merken en bedrijfsnieuws.

Zoek door Bedrijvengids

Bedrijvengids geeft een uitgebreid overzicht van de markt. Door het gebruik van het zoekvak kunt u gemakkelijk zoeken naar bedrijfs- en productinformatie. De verschillende zoekresultaten worden gepresenteerd in een lijst en zijn aanklikbaar voor meer gedetailleerde informatie.

Uw bedrijf

Bedrijven die in deze online bedrijvengids/catalogus staan vermeld, hebben de mogelijkheid om hun informatie 24/7 bij te werken. Ze delen het laatste nieuws over producten en diensten via het eigen Bedrijfsprofiel. Uw bedrijf kan ook worden vermeld, e-mail ons voor meer informatie.

Invitalis Benelux

Wij zijn verantwoordelijk voor de Benelux voor de verkoop van de producten van Invitalis. Dit bedrijf specialiseert zich op innovatieve producten die onder eigen label, en met eigen kwaliteitseisen, op de markt worden gezet.
Lees meer »

Mesa Coatings BV

“Mesa Coatings professionals in coatingsystemen” Mesa Coatings levert duurzame coatingsystemen zoals vloercoating, wandcoating en kunststofplinten. Door de verschillende mogelijkheden kunnen wij specifieke oplossingen bieden voor diverse sectoren. Heeft u een kwaliteitsvloer nodig, kijk dan op onze website.
Lees meer »

de Merkplaats

de Merkplaats is een eigentijds merkenbureau en een betrokken partner op het gebied van de bescherming en het beheer van intellectuele eigendomsrechten.
Lees meer »

Urban Salad B.V.

Urban Salad staat voor versbereide maaltijdsalades en wraps. Snel, gezond en bovenal heel erg lekker eten. Onze huisgemaakte dressings zijn met zorg bereid en bestaan uit pure en eerlijke ingrediënten.
Lees meer »

Molenaar Food Finish

importeur van Citrocasa sinaasappelpersen , leverancier van mussana slagroommachines
Lees meer »

Robot Coupe S.n.c.

Cutters-groentensnijders-centrifuges-staafmixers-menger kloppers
Lees meer »

Schmitz-Werke GmbH + Co. KG

Uniek Duits familiebedrijf met 800 medewerkers op het gebied van moderne handgemaakte zonweringssystemen. Hier vindt u de oplossing voor uw horeca of privé situatie op het gebied van flexibele doekoverkappingen, zo dat u beschermd word tegen zon, wind en of regen. Overtuig u zelf!
Lees meer »

Go-Tan

Go-Tan is een stoer en professioneel georganiseerd familiebedrijf dat met liefde en toewijding wordt geleid door de zoons van oprichter Frans Go, Bing en Han. Behalve haar Indonesische herkomst heeft de familie een deel van haar roots ook liggen in China. Deze combinatie van eetculturen maakt de familie tot het levende motto van hun eigen merk: A very foodloving family. Go-Tan heeft de ambitie om Aziatisch eten toegankelijk te maken voor iedereen. Juist in deze tijd waarin de Aziatische keuken
Lees meer »