Bedrijvengids is een uitgebreid doorzoekbare online catalogus. U bent slechts twee muisklikken verwijderd van toegang tot de bedrijven, producten of diensten waarnaar u op zoek bent. Klik op de bedrijfsnaam voor algemene informatie over het bedrijf, inclusief adres en contactgegevens, aanbevolen producten en diensten, merken en bedrijfsnieuws.

Zoek door Bedrijvengids

Bedrijvengids geeft een uitgebreid overzicht van de markt. Door het gebruik van het zoekvak kunt u gemakkelijk zoeken naar bedrijfs- en productinformatie. De verschillende zoekresultaten worden gepresenteerd in een lijst en zijn aanklikbaar voor meer gedetailleerde informatie.

Uw bedrijf

Bedrijven die in deze online bedrijvengids/catalogus staan vermeld, hebben de mogelijkheid om hun informatie 24/7 bij te werken. Ze delen het laatste nieuws over producten en diensten via het eigen Bedrijfsprofiel. Uw bedrijf kan ook worden vermeld, e-mail ons voor meer informatie.

CSiPOS Afrekensystemen

CSiPOS heeft al meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van afrekensystemen en software ontwikkeling. Het aantal gebruikers in Nederland en België bedraagt ruim over de 2500 en groeit dagelijks. Wij leveren naast de Orderman kassa systemen ook kassasoftware voor de iPad, iPad mini, iPod, iPhone of tablet. Daarnaast leveren wij software voor een elektronische menukaart, die naadloos gekoppeld kan worden aan onze kassasoftware. Wij leveren niet alleen een product maar denken ook mee in oplossingen
Lees meer »

Mettre a Table

Mettre a Table is exclusief importeur van de merken Sambonet, Rosenthal en Cookplay. Door de combinatie van mooie producten, gedrevenheid, passie voor het vak en jarenlange ervaring is Mettre a Table uw partner voor de gedekte tafel, ontbijtoplossingen, keukeninventaris en logistiek.
Lees meer »

Délifrance Nederland B.V.

Al bijna vier decennia reikt Délifrance oplossingen aan in de vorm van (Frans) brood, viennoiserie, patisserie en traiteurproducten bij aanbieders van ‘buitenshuis eten’, van de grote distributeurs tot aan de bakkers.
Lees meer »

Gelita

Italiaanse ijskoffie, frozen yoghurt , sgroppino, bio fruitdrank , bio ice tea, Frozen Rosé.
Lees meer »

Ton Hagedoorn Nederland HEPP/Schönwald

Ton Hagedoorn Nederland is hét adres voor het leveren van uw horecabenodigdheden. Met ruim 30.000 non-food horeca kwaliteitsproducten en merken als Hepp, Schönwald, Bohemia Christal, Schott Zwiesel, Chillewich en Emga levert Ton Hagedoorn Nederland een totaal plaatje voor uw Horeca exploitatie. Ton Hagedoorn Nederland is sinds 1999 sterk en service gericht in het leveren van al uw bestekken, serveerartikelen, porselein, kristalglazen, buffetartikelen, keukenmaterialen en uw
Lees meer »

Implug

Implug produceert oplaadpunten voor telefoons, tablets en laptops. Deze oplaadkasten zijn geschikt voor bedrijven in verschillende branches zoals horeca, onderwijs, wellness, kantoren, fitness en campings. We zijn dit concept begonnen om een wel bekend probleem de wereld uit te helpen. De huidige smartphones zijn fantastisch en je kunt er werkelijk alles mee, maar deze technologie biedt een te korte accuduur. Dit probleem kan opgelost worden oplaadpunt voor smartphones.
Lees meer »

Schmitz-Werke GmbH + Co. KG

Uniek Duits familiebedrijf met 800 medewerkers op het gebied van moderne handgemaakte zonweringssystemen. Hier vindt u de oplossing voor uw horeca of privé situatie op het gebied van flexibele doekoverkappingen, zo dat u beschermd word tegen zon, wind en of regen. Overtuig u zelf!
Lees meer »

StarCuisine

Excellente Oriëntaalse Maaltijden Indonesisch-Thais-Chinees-Surinaams- Indiaas-Koreaans-Japans Het meest complete en originele assortiment aan Oosterse gerechten van een niveau waar u uw gasten mee zult verrassen. Wij staan voor 100% natuurlijke en authentieke gerechten van top kwaliteit! De beste (op maat) gemaakte gerechten voor uw gemak (door ons ontwikkeld, of op basis van uw ervaring en receptuur).
Lees meer »