Bekijk de recepten uit de Horecava Scoops

DIRTY CHAI LATTE
  • Door Lattiz
  • Gepubliceerd: 15 december 2016

DIRTY CHAI LATTE

Bekijk hier de receptuur van een heerlijke dirty chai latte.

Lees meer »

KARAMEL LATTE MACCHIATO
  • Door Lattiz
  • Gepubliceerd: 15 december 2016

KARAMEL LATTE MACCHIATO

Bekijk hier de receptuur van een heerlijke karamel latte macchiato.

Lees meer »

Coconut Woman

Coconut Woman

Het populairste gerecht op Sweet Emotions was de Coconut Woman. Dit dessert werd geserveerd in een kokosnoot, met daarop een koptelefoon bevestigd. Tijdens het eten hoorde je de eerst de geluiden van het bos waarin je je bevond, en daarna een bijpassende tropische song. De kunst van een waanzinnig dessert is dat het al je zintuigen en emoties prikkelt: je ziet, je hoort, je voelt, je ruikt en je proeft. Een ware belevenis.

Lees meer »

Framboos dessert met aceto balsamico-ijs, frambozenmousse, chocomousse & een gel van frambozen en rode biet

Framboos dessert met aceto balsamico-ijs, frambozenmousse, chocomousse & een gel van frambozen en rode biet

Lyotta Hillen (22) won begin dit jaar het Gouden Paletmes tijdens de eerste editie van het NK Patisserie & Desserts op de Horecava. De kampioene werkt als patissier bij Pastry Club in Eindhoven. Lyotta geeft een recept van een framboos-dessert voor vier personen, met aceto balsamico-ijs, een frambozen-mousse, een chocolade-mousse, een gel van frambozen en rode biet.

Lees meer »

Sherry Goose

Sherry Goose

Gin blijft een trend, maar ook dranken als vodka en vermouth zijn sterk in opkomst. Het cocktailschuim van R&D Food Revolution, dat in de cocktailbar van Sweet Emotions op de cocktail werd gespoten, is nu ook verkrijgbaar in de smaken Sangria, Gin en Vodka. Het schuim speelt helemaal in op de trend om een cocktail nog wat specialer te maken en de gast te verrassen. Dit Cocktail-Foam is toegepast in de Sherry Goose.

Lees meer »

Bonensalade met zoetzure dressing

Bonensalade met zoetzure dressing

Bekijk de receptuur voor de bonensalade met zoetzure dressing van Tjitze van der Dam (Pressroom).

Lees meer »

Bonenspreads

Bonenspreads

Spreads van bonen! Door de grote eindeloze variatie in kleur en smaak zijn bonenspreads ideaal als dip voor groenten, als broodbeleg of op een crostini.

Lees meer »

Tapenade van linzen

Tapenade van linzen

Bekijk hier de receptuur van een heerlijke tapenade van linzen.

Lees meer »

Zoete aardappel chip met bruine bonen ganache

Zoete aardappel chip met bruine bonen ganache

Bonen hebben soms te maken met een stoffig imago. Een verrassende presentatie doet wonderen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een zoete aardappelchip met bruine bonen ganache. Hierbij de receptuur.

Lees meer »

«

Volg ons op

Laatste foto's

Meer foto's »

Nieuwste Video

Meer video's »