12 januari 2017

Studenten zijn de toekomstige ondernemers of werknemers in de horeca branche. Wegens het succes afgelopen Horecava van de Young Professional Experience Day wordt in 2017, mede op initiatief van FNV Horecabond, wederom een uitgebreid programma voor de young professionals ontwikkeld. Met als doel studenten en bedrijven in het vakgebied met elkaar in contact te brengen.

Voor wie en wanneer?

Bezoek aan de YPED is niet geheel vrijblijvend, aangezien de kwaliteit van het programma alsook de interesse en het commitment van de student, elkaar moeten versterken, teneinde er een educatieve en inspirerende dag van te maken en de studenten met voldoende take-home-value naar huis te laten gaan.

Gemotiveerde studenten van horecagerichte MBO/HBO scholen - in hun 3e en 4e leerjaar - zijn welkom op de Young Professional Experience Day. De ochtendsessie is bedoeld voor MBO studenten (zowel BOL als BBL), de middagsessie voor HBO studenten die een horeca opleiding volgen.

Er is plaats voor max. 700 studenten (VOL=VOL), zowel voor de ochtend- als middagsessie. Scholen die MBO studenten de ochtendsessie laten volgen, kunnen maximaal beroep doen op een 50-tal plaatsen per school.

 De Young Professional Experience Day vindt plaats op donderdag 12 januari 2017.

.

Interactief Experience Programma

Aankomende editie vindt voorafgaand aan het beursbezoek eveneens een interactief Experience Programma plaats. Het programma bestaat uit presentaties van enthousiaste sprekers uit het vakgebied.

De kosten hiervoor zijn € 13,50 incl. BTW per student/begeleider.

Kleding voorschrift: tenue de ville (géén spijkerbroek of t-shirt, gepast schoeisel).

Terugblik YPED 2017

Programma MBO - onder voorbehoud van wijzigingen

Programma HBO - onder voorbehoud van wijzigingen

''FNV Horeca vindt de ontwikkeling van horecaprofessionals van groot belang. Als een van de initiatiefnemers van de Young Professional Experience Day brengen we leerlingen en bedrijven samen. We bieden een interactief en waardevol programma om de werknemers van de toekomst te inspireren. Alles onder het motto: passie, plezier en vakmanschap!“

Marco Bouma FNV sectorbestuurder Horeca

Aanmelden

Inschrijven voor de Young Professional Experience Day en beursbezoek is mogelijk tot en met dinsdag 15 november, het definitieve programma volgt daarna. Het is ook mogelijk alleen de Horecava te bezoeken, na voorregistratie. Studenten zijn vanaf 13:30 uur welkom bij RAI Amsterdam. Toegangskaarten zijn € 13,50 per stuk. Aanmelden kan via YPED@horecava.nl
Heeft u een vraag?

Stel uw vraag hier »

Hoofdsponsoren 2017

   

Sponsorpartners 2017

 


   

Dagpartners 2017

  Van Dobben