11 januari 2018

Studenten zijn de toekomstige ondernemers of werknemers in de horecabranche. Wegens het succes afgelopen Horecava van de Young Professionals Experience Day wordt in 2018, mede op initiatief van FNV Horecabond, wederom een uitgebreid programma voor de young professionals ontwikkeld. Met als doel studenten en bedrijven in het vakgebied met elkaar in contact te brengen. 

Voor wie en wanneer?

Bezoek aan de YPED is niet geheel vrijblijvend. De kwaliteit van het programma alsook de interesse en het commitment van de student moeten elkaar versterken, teneinde er een educatieve en inspirerende dag van te maken en de studenten met voldoende take-home-value naar huis te laten gaan.

Gemotiveerde studenten van horecagerichte MBO scholen (zowel BOL als BBL) en HBO scholen - in hun 3e en 4e leerjaar - zijn welkom op de Young Professional Experience Day. Naast een interactief Experience Programma zullen de studenten in de middag de Horecava beurs bezoeken.

De Young Professional Experience Day vindt plaats op donderdag 11 januari 2018.

Interactief Experience Programma

Aankomende editie vindt voorafgaand aan het beursbezoek wederom een interactief Experience Programma plaats. Het programma bestaat uit presentaties van enthousiaste sprekers uit het vakgebied. Daarnaast is het voor de young professionals mogelijk een speeddate sessie mee te maken met diverse vertegenwoordigers van bedrijven uit het vakgebied.

De kosten hiervoor zijn € 13,50 incl. BTW per student/begeleider.

Kledingvoorschrift: tenue de ville (géén spijkerbroek of t-shirt, gepast schoeisel).

Terugblik YPED 2017

Programma MBO/HBO (onder voorbehoud)

09.30 uur     Ontvangst
09.30-10.30 uur       Jobcentre
10.30-11.15 uur Plenaire sessie
11.30-12.15 uur 1e sessie (keuze uit diverse thema's in verschillende groepen)
12.30-13.15 uur 2e sessie (keuze uit diverse thema's in verschillende groepen)
13.15-14.15 uur Lunch (gezamenlijk)
14.15-16.15 uur              Beursbezoek Horecava
16.15 uur Afsluiting (gezamenlijk)

Aanmelden

Aanmelden voor de Young Professional Experience Day en beursbezoek is al mogelijk, het definitieve programma volgt in november. Het is ook mogelijk alleen de Horecava te bezoeken, na voorregistratie. Deze studenten zijn vanaf 13:30 uur welkom bij RAI Amsterdam. Toegangskaarten zijn € 13,50 per stuk. Aanmelden en alvast registeren kan via yped@horecava.nl

Initiatiefnemers


Horecava 2017 logo   

''FNV Horeca vindt de ontwikkeling van horecaprofessionals van groot belang. Als een van de initiatiefnemers van de Young Professional Experience Day brengen we leerlingen en bedrijven samen. We bieden een interactief en waardevol programma om de werknemers van de toekomst te inspireren. Alles onder het motto: passie, plezier en vakmanschap!“

Marco Bouma FNV sectorbestuurder Horeca