Het aanbod van koffie, thee en cacao wordt steeds breder. Een logisch gevolg van een trend die al langer gaande is. Ook aan de bereiding ervan worden steeds hogere eisen gesteld en daar spelen exposanten op in. Bezoekers kunnen workshops bijwonen, cup tastings van dichtbij meemaken en al hun vragen stellen aan experts. Het segment Koffie, Thee en Cacao is samengevoegd met het segment Bakkerij in één hal. Op deze manier is er een nog completer beeld van de ontwikkelingen in deze branches. Ook is er hierdoor extra veel aandacht voor beleving en inspiratie.



U vindt in dit segment exposanten op het gebied van:
Chocolade, Eindproducten, Machines

Bekijk het programma van dit segment »


Bekijk waar dit segment zich op de beurs bevindt »

EVENEMENTEN IN DIT SEGMENT

Barista Bonanza

Het koffiepodium van SCAE waar de nieuwste koffietrends gepresenteerd worden door internationale barista's.

Boon & Blad - Horecava

Boon & Blad

Het paviljoen Boon & Blad bestaat uit een kas waar de bezoeker in zes stappen wordt meegenomen in het hele proces van koffie: van het oogsten van de bes tot aan de presentatie en bereiding in de koffie & thee bar. Bezoekers kunnen drie keer per dag meedoen aan een cup tasting waarbij ze de uiterste verschillen in kwaliteit kunnen proeven en uitleg hierover krijgen. En er zijn dagelijks meerdere workshops over koffie en thee. Bakkerij van de (V)Oorsprong levert Sweet Pastries zodat de bezoekers kunnen proeven wat foodpairing inhoudt: hoe versterken koffie en zoetigheden elkaar?