Steeds meer restauranthouders ontdekken de meerwaarde van zelf brood bakken en het aanbieden van meerdere broodvarianten. Tegelijkertijd zien we een toename van bakkers die hun zaak uitbreiden met een koffiecorner of lunchroom. Deze grensvervaging biedt ondernemers mogelijkheden waar de Horecava uiteraard op inhaakt. Het segment Bakkerij is dit jaar samengevoegd met het segment Koffie, Thee en Cacao in één hal. Op deze manier is er een nog completer beeld van de ontwikkelingen in deze segmenten. Ook is er hierdoor extra veel aandacht voor beleving en inspiratie.


U vindt in dit segment exposanten op het gebied van:
Eindproducten, Gereedschap, Grondstoffen, Groothandels en Inkooporganisaties

Bekijk het programma van dit segment »


Bekijk waar dit segment zich op de beurs bevindt »

EVENEMENTEN IN DIT SEGMENT

Brood & Horeca

Bakkerij van de (V)Oorsprong

Het Nationale Patisserie Team en het Boulangerie Team laten i.s.m De Bakery Institute zien wat de mogelijkheden zijn voor brood binnen horecabedrijven. De wedstrijdteams zijn precies op de hoogte van dé trends van dit moment. Zij hebben samen een viennoiserie product ontwikkeld en laten dit graag proeven aan de bezoekers. De bezoekers mogen de recepten mee naar huis nemen om er zelf mee aan de slag te gaan. In de stand van het Bakery Institute laten studenten en docenten van deze opleiding zien wat er mogelijk is op het gebied van viennoiserie, brood, chocolade en ijs. De bezoekers kunnen aan lange tafels aanschuiven om deel te nemen aan een korte kennis- en inspiratiesessie. Tijdens de beurs vinden er continu demonstraties plaats en is er altijd iets bijzonders te proeven. Bekijk de video met Vicky Littlejohn en Johan van Maanen. Zij geven een kijkje in de toekomst van de bakkerijwereld.