Wil jij een eigen restaurant, heb je de ambitie om groot te worden, is jouw idee concreet maar heb je nooit de stap gezet om je droom te verwezenlijken? Of heb je al een zaak en wil je iets nieuws starten? Pak dan deze kans en strijd mee! In een veilige omgeving want alleen de juryleden kunnen je concept bekijken en beoordelen. Wie weet staat jouw, volledig ingerichte, restaurant op de Horecava, van 8 t/m 11 januari 2018 in RAI Amsterdam. 


Interesse?

Hoe het werkt...

Wat als je wint...

Naast dat jouw pop-up restaurant van 800 m² gerealiseerd wordt op de Horecava, word je professioneel gecoacht door o.a. chef-kok Michiel van der Eerde, een ondernemer pur sang en daarom verkozen tot de meest Markante Horecaondernemer van Nederland 2016/2017. Naast beoordelen, helpt hij je, samen met ondernemer Saskia Post en financieel adviseur Maikel Lindewegen jouw concept tot een succes te maken.

Je kunt rekenen op behoorlijk wat mediabelangstelling en naamsbekendheid in de foodsector want uiteraard brengen de Horecava, Sligro en Lightspeed deze competitie én het winnende concept uitgebreid bij algemene media en grote vakbladen onder de aandacht.

Mocht je winnen, dan maken op de Horecava ruim 65.000 foodservice professionals, waaronder investeerders, kennis met jouw concept!

Een volledig ingericht
pop-up restaurant

Wat je kunt verwachten van het pop-up restaurant als je wint:

  • Standbouw
  • Inkoop food & beverage
  • Horeca kassasysteem
  • Horecakeuken ingericht door Bouter, ingesteld op jouw wensen
  • Meubilair
  • Tableware
  • Personeelsbezetting voor alle dagen
Horecava - Inrichting & Inventaris

Een ondernemer pur sang...

Michiel van der Eerde, bekend door zijn verschijning als jurylid in Masterchef, leidt al meer dan vier jaar het ‘moving Circus’ BAUT. Waar BAUT voorheen verscheen aan de Wibautstraat, Amsterdam Zuid, en in het voormalige V&D gebouw op het Rokin, is de vijfde variant: ‘BAUT Paradijs’ nu te vinden in Amsterdam Oost op het Paradijsplein.

Michiel deed eerder zijn kennis en ervaring op bij de Hoefslag, Bokkedoorns, Oudsluis, Het Amstel Hotel en andere sterrenrestaurants. Na twaalf jaar eindverantwoordelijk te zijn geweest bij de horecaconcepten van IQ Creative: Envy, Nevy, Supperclub, Mazzo en Nomads heeft Michiel zijn droom verwezenlijkt. Niet alleen door vijf succesvolle edities van BAUT te hebben geleid, maar ook door het permanente restaurant ‘C’ te openen en binnenkort een tweede permanent restaurant ‘ZUID’ aan de Stadionweg.

 

Michiel van der Eerde

Powered by:

Nationale Restaurant Pitch - powered by Horecava, Lightspeed & Sligro