Wil jij een eigen restaurant, heb je de ambitie om groot te worden, is jouw idee concreet maar heb je nooit de stap gezet om je droom te verwezenlijken? Pak dan deze kans en strijd mee! Wie weet staat jouw, volledig ingerichte, restaurant op de Horecava, van 8 t/m 11 januari 2018 in RAI Amsterdam.


Interesse?

Hoe het werkt...

 

Wat als je wint...

Naast dat jouw pop-up restaurant gerealiseerd wordt op de Horecava, word je professioneel gecoacht door o.a. Michiel van der Eerde, een ondernemer pur sang en daarom verkozen tot de meest Markante Horecaondernemer van Nederland 2016/2017. Naast beoordelen, helpt hij je, samen met twee andere vakjuryleden, jouw concept tot een succes te maken.

Je kunt bovendien rekenen op behoorlijk wat mediabelangstelling want uiteraard brengen de Horecava, Sligro en Lightspeed deze competitie én het winnende concept uitgebreid bij algemene media en vakbladen onder de aandacht.

Een ondernemer pur sang...

Michiel van der Eerde, bekend door zijn verschijning als jurylid in Masterchef, leidt al meer dan vier jaar het ‘moving Circus’ BAUT. Waar BAUT voorheen verscheen aan de Wibautstraat, Amsterdam Zuid, en in het voormalige V&D gebouw op het Rokin, is de vijfde variant: ‘BAUT Paradijs’ nu te vinden in Amsterdam Oost op het Paradijsplein.

Michiel deed eerder zijn kennis en ervaring op bij de Hoefslag, Bokkedoorns, Oudsluis, Het Amstel Hotel en andere sterrenrestaurants. Na twaalf jaar eindverantwoordelijk te zijn geweest bij de horecaconcepten van IQ Creative: Envy, Nevy, Supperclub, Mazzo en Nomads heeft Michiel zijn droom verwezenlijkt. Niet alleen door vijf succesvolle edities van BAUT te hebben geleid, maar ook door het permanente restaurant ‘C’ te openen en binnenkort een tweede permanent restaurant ‘ZUID’ aan de Stadionweg.

 

Michiel van der Eerde

Powered by:

Nationale Restaurant Pitch - powered by Horecava, Lightspeed & Sligro