Met een MijnHORECAVA account, die u op de website of in de app aanmaakt, kunt u uw favoriete exposanten, producten, programma-onderdelen selecteren. Een overzicht met uw favorieten wordt automatisch opgeslagen en u kunt deze lijst te allen tijde raadplegen op de website of in de app. Met MijnHORECAVA begint uw beursbezoek al vóór het evenement. Het stelt u in staat uw beursbezoek optimaal voor te bereiden.

HORECAVA App: alle beursinformatie binnen handbereik!

Zorg dat u alle beursinformatie altijd bij de hand hebt: met een MijnHorecava account, die u binnen 10 seconden op de website of in de app aanmaakt, kunt u uw favoriete deelnemers, nieuwe producten en programma-onderdelen selecteren en bewaren.

Zorg dus dat u de gratis app downloadt om ook daar toegang te hebben tot uw favorieten. U logt in met uw MijnHorecava account in de app.

“Met de komst van onze nieuwe en verbeterde HORECAVA app, in combinatie met MijnHORECAVA, bieden we exposanten en bezoekers de mogelijkheid om met elkaar in contact te komen. In de app vindt u de nieuwste producten van en informatie over onze exposanten waardoor we de ontmoeting tussen de bezoeker en exposant nog beter kunnen faciliteren.”

Luuk Scholte Beursmanager Horecava

Start direct met uw voorbereidingen:

 
Selecteer de voor u interessante programma-onderdelen en innovaties en sla deze op één centrale plaats op
 
Bewaar uw favoriete exposant en raadpleeg deze lijst wanneer u maar wilt
 
Werk uw persoonlijke gegevens en interesses bij en beheer uw inschrijvingen op de RAI-nieuwsbrieven

Een korte introductie: MijnHorecava

iPhone app

App Store logo

Download de HORECAVA App uit de Apple App Store.

Android app

Play Store logo

Download de HORECAVA App uit de Google Play Store.