Bedrijvengids is een uitgebreid doorzoekbare online catalogus. U bent slechts twee muisklikken verwijderd van toegang tot de bedrijven, producten of diensten waarnaar u op zoek bent. Klik op de bedrijfsnaam voor algemene informatie over het bedrijf, inclusief adres en contactgegevens, aanbevolen producten en diensten, merken en bedrijfsnieuws.

Zoek door Bedrijvengids

Bedrijvengids geeft een uitgebreid overzicht van de markt. Door het gebruik van het zoekvak kunt u gemakkelijk zoeken naar bedrijfs- en productinformatie. De verschillende zoekresultaten worden gepresenteerd in een lijst en zijn aanklikbaar voor meer gedetailleerde informatie.

Uw bedrijf

Bedrijven die in deze online bedrijvengids/catalogus staan vermeld, hebben de mogelijkheid om hun informatie 24/7 bij te werken. Ze delen het laatste nieuws over producten en diensten via het eigen Bedrijfsprofiel. Uw bedrijf kan ook worden vermeld, e-mail ons voor meer informatie.

2Food B.V.

Vol passie en ambitie staan wij als 2Food voor het exclusief vermarkten van onder meer vruchtensappen, smoothies en dranken van kwalitatief hoogwaardige grondstoffen. Fit, gezond en duurzaam genieten zijn kernwoorden die wij zoveel mogelijk binnen onze filosofie bekrachtigen. Ons streven is een natuurlijke en smaakvolle beleving, zonder additieven als smaak- en kleurstoffen. Samen met onze handelspartners, richten wij ons op de bewuste consument
Lees meer »

ERU, Koninklijke

Koninklijke ERU is sinds 1824 toonaangevend producent van geliefde kaasproducten. Portieverpakkingen, Convenience en Grootverbruik voor culinaire toepassingen. Het is onze ambitie om met een divers assortiment het leven van mensen aangenamer te maken door invulling te geven aan drie pijlers: gezond, gemak en genieten. Kijk voor recepten en meer informatie op www.eru.com
Lees meer »

Eicom Barneveld

Eicom Barneveld bv levert helaas geen gouden eieren. Wel zijn we een onderneming die u geen windeieren zal leggen. Het beleid van Eicom is gericht op duurzame relaties met haar klanten. Dit betekent: heldere afspraken, hoge productkennis, kwalitatief hoogwaardige producten en strakke hygiëneregels om de veiligheid van onze producten te kunnen garanderen. Neem voor meer informatie, een persoonlijke kennismaking of uw bestelling contact met ons op. Wij helpen u graag verder.
Lees meer »

Tork - merk van SCA

Het merk Tork omvat een volledig assortiment producten en diensten op het gebied van hygiëne en reiniging voor de horecasector, de gezondheidssector alsook voor voedingsindustrie, kantoren, scholen en de industriële sector. Tot de producten behoren dispensers, papieren handdoeken, toiletpapier, zeep, servetten, industriële poetsrollen en keukenpapier. Door ervaring op het gebied van hygiëne, functioneel design en duurzaamheid is Tork marktleider in Europa geworden.
Lees meer »

StarCuisine

Excellente Orientaalse Maaltijden Indonnesisch/ Thais/ Chinees/ Surinaams/ Indiaas. Het meest complete en originele assortiment aan Oosterse gerechten van een niveau waar u uw gasten mee zult verrassen. Wij staan voor 100% natuurlijke en authentieke gerechten van top kwaliteit! De beste (op maat) gemaakte gerechten voor uw gemak (door ons ontwikkeld, of op basis van uw ervaring en receptuur).
Lees meer »

Gebo Gelato

Gebo Gelato is een familiebedrijf dat zich sinds 1950 onderscheidt met het ambachtelijk bereiden van schepijs van een superieure kwaliteit. IJs met karakter en een eigen bijzondere smaakbeleving waarbij alleen de beste en puurste ingrediënten volstaan. Wij onderhouden langdurige en intensieve relaties met onze klanten die wij beleveren vanuit onze productielocatie in Oud-Beijerland.
Lees meer »

Livar B.V.

Het Limburgs Kloostervarken (Livar) heeft al jaren een vaste plaats op de menukaart van menig restaurant. Livar varkens worden op een diervriendelijke manier gehouden met vrije uitloop naar buiten en ze krijgen rustig de tijd om op gewicht te komen. Vlees van het Livar varken is dooraderd met vet. Daardoor heeft het een mooie, volle smaak en is het uitermate geschikt voor een langzame bereiding op lage temperatuur. Kom genieten van een heerlijk stukje Livar vlees tijdens de Horecava!
Lees meer »

Dr. Becher GmbH

Dr. Becher is de merkfabrikant voor reinigings-, onderhouds- en desinfectiemiddelen voor de gastronomie en levensmiddelen verwerkende bedrijven. In de segmenten binnen ons merkenassortiment voeren wij momenteel meer dan 300 producten, die wij op de locaties Hannover en Seelze ontwikkelen en vervaardige
Lees meer »