Bedrijvengids is een uitgebreid doorzoekbare online catalogus. U bent slechts twee muisklikken verwijderd van toegang tot de bedrijven, producten of diensten waarnaar u op zoek bent. Klik op de bedrijfsnaam voor algemene informatie over het bedrijf, inclusief adres en contactgegevens, aanbevolen producten en diensten, merken en bedrijfsnieuws.

Zoek door Bedrijvengids

Bedrijvengids geeft een uitgebreid overzicht van de markt. Door het gebruik van het zoekvak kunt u gemakkelijk zoeken naar bedrijfs- en productinformatie. De verschillende zoekresultaten worden gepresenteerd in een lijst en zijn aanklikbaar voor meer gedetailleerde informatie.

Uw bedrijf

Bedrijven die in deze online bedrijvengids/catalogus staan vermeld, hebben de mogelijkheid om hun informatie 24/7 bij te werken. Ze delen het laatste nieuws over producten en diensten via het eigen Bedrijfsprofiel. Uw bedrijf kan ook worden vermeld, e-mail ons voor meer informatie.

unTill Nederland

unTill is marktleider in de ontwikkeling van flexibele kassasystemen, specifiek ontwikkeld vóór de horeca, dóór horecaspecialisten. Bestellen met je smartphone, koppelingen met boekhouding, tapautomatisering en hotelreserveringsysteem. Tafelreservering en personeelsplanning. unTill levert diensten die uw gemak en rendement verhogen.
Lees meer »

SVH

SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca) zet zich in voor het vergroten van de vakbekwaamheid in de horeca en alle branches waarin hospitality van belang is. Samen met partners uit het onderwijs, bedrijfsleven, brancheorganisaties en beroepsgilden ontwikkelt SVH leermiddelen en examens. SVH beheert de SVH Meestertitels en organiseert diverse brancheactiviteiten om het imago van de branche te versterken en de aansluiting tussen bedrijfsleven en onderwijs te vergroten.
Lees meer »

De Vries Vleessnacks B.V.

De Vries Snacks is al ruim 60 jaar actief in de wereld van diepvriessnacks. Om in te kunnen spelen op de behoeftes van de ondernemer en de consument volgt De Vries Snacks ook nauwkeurig de marktontwikkelingen. Het Bedrijf De Vries Snacks is gevestigd is in een moderne snackfabriek in Dordrecht (NL). De voornaamste afzetmarkten zijn Nederland en België. Productontwikkeling, promoties en marketingactiviteiten werken voor deze landen over het algemeen afzonderlijk.
Lees meer »

Mocca d'Or

Wie van goede koffie houdt, kan zijn hart ophalen bij koffiebranderij Mocca d’Or in Zwolle en Breda. Al jarenlang is Mocca d’Or expert als het gaat om het branden van de beste espressomelanges die gebrand worden volgens het unieke SlowRoast® brandprocedé, waardoor kwaliteit en smaakbeleving van de koffieboon optimaal is. Mocca d’Or biedt een totaal koffieconcept en fungeert tevens als adviseur in de presentatie van de perfecte koffiepresentatie binnen de horeca middels barista trainingen.
Lees meer »

Dübör Nederland BV

Specialist in lossingsmiddelen en invetmachines voor de bakkerij, horeca, thuisbakker en -kok.
Lees meer »

Mood Media Netherlands B.V.

Mood Media is al ruim 40 jaar de specialist in gastbeleving & experience design voor horeca, hospitality en retail. Met muziek, beeld, geur, sociale- en interactieve oplossingen prikkelen wij de zintuigen van uw gasten en creëren wij een beleving waardoor uw gasten zich op hun gemak voelen en ze terug blijven komen.
Lees meer »

Tafelconcept Nederland

Specialisatie:Bedrukken van Servetten - Bestek Zakjes- Placemats - Druppelvangers.
Lees meer »

Diverso BV

Diverso BV is importeur en distributeur van Italiaanse producten in de wijn-drank en foodbranche. Beide eigenaren,Enzo Melchiori en Maurice Veffer, beschikken over een zeer ruime ervaring in deze branche en hebben al jarenlang uitstekende rechtstreekse contacten met producenten en leveranciers in Italië Door een gedegen kennis van de Italiaanse markt zijn wij in staat om het assortiment voortdurend af te stemmen op de behoeften van onze klanten. Dit betekent onder meer dat wij goed inspelen op ontwi
Lees meer »

Beterbad BV

Beterbad b.v. fabrikant, importeur en renovatie bedrijf werkt vanuit één principe : Topkwaliteit waar u jarenlang onbeperkt plezier aan beleeft. Beterbad b.v. is als enige Nederlandse badenfabrikant, naast de Nederlandse markt, ook actief in verschillende andere Europese landen. Naast producent van acryl-baden, whirlpools en douchebakken, is Beterbad b.v. ook importeur van douchewanden en kranen. Nieuw is de Upfall Shower, "Het nieuwe douchen" genieten van 40 liter/min en 1,5 liter verbruiken!
Lees meer »

Quik’s Potato Products

Als zelfstandig, Nederlands familiebedrijf zijn we al ruim tachtig jaar actief met de aardappel. Met een scherp oog voor foodtrends, proberen we voortdurend nieuwe, betere variaties en combinaties te ontwikkelen, zonder hierbij de kwaliteit van het product uit het oog te verliezen. Quik’s koelverse aardappelproducten, -specialiteiten en frites zijn er in vele varianten. Zowel voorgekookt, voorgebakken en geschikt om te bakken, te koken, te steamen, te frituren en te bereiden in de magnetron.
Lees meer »