Bedrijvengids is een uitgebreid doorzoekbare online catalogus. U bent slechts twee muisklikken verwijderd van toegang tot de bedrijven, producten of diensten waarnaar u op zoek bent. Klik op de bedrijfsnaam voor algemene informatie over het bedrijf, inclusief adres en contactgegevens, aanbevolen producten en diensten, merken en bedrijfsnieuws.

Zoek door Bedrijvengids

Bedrijvengids geeft een uitgebreid overzicht van de markt. Door het gebruik van het zoekvak kunt u gemakkelijk zoeken naar bedrijfs- en productinformatie. De verschillende zoekresultaten worden gepresenteerd in een lijst en zijn aanklikbaar voor meer gedetailleerde informatie.

Uw bedrijf

Bedrijven die in deze online bedrijvengids/catalogus staan vermeld, hebben de mogelijkheid om hun informatie 24/7 bij te werken. Ze delen het laatste nieuws over producten en diensten via het eigen Bedrijfsprofiel. Uw bedrijf kan ook worden vermeld, e-mail ons voor meer informatie.

Salentijn B.V.

We bieden onze klanten een totaalpakket aan horeca serviceartikelen. Compleet op elkaar afgestemd Munten Garderobenummers Roerstaafjes en prikkers Horeca serviceartikelen Telautomaten Polsbandjes
Lees meer »

Hotek Hospitality Group

Hotek Hospitality Group is een full service hospitality leverancier voor innovatieve beveiligings- en comfort producten. Hotek is al jaren marktleider in hotel keycard systemen, en Be Dutch is het nieuwe label voor hotel supplies van hoge kwaliteit en Dutch Design. Kwaliteit en een scherpe prijsstelling zijn daarbij de speerpunten. Klantgerichtheid, korte lijnen en een persoonlijke benadering behoren tot onze kenmerken.
Lees meer »

Hail Europe Guest Supplies

HAIL Europe is een innovatieve en toonaangevende internationale leverancier van guest supplies voor onder andere de hotelbranche. Wij bieden een breed assortiment dat past in elk hotel en bij ieder budget. Van basic met een goede kwaliteit tot zeer exclusief. Zo zijn wij in Nederland de exclusieve importeur en leverancier van diverse brands.
Lees meer »

Pidy N.V.

Pidy is een Belgisch familiaal innoverend voedingsbedrijf actief in de productie van producten klaar-om-te-vullen. Als wereldleider in droge bladerdeeg, zijn wij tevens competitief aanbieder van zanddeeg, fonçagedeeg, soezendeeg en genoise. Drie productievestigingen in België, Frankrijk en USA voldoen aan de strenge kwaliteitsnormen (BRC, IFS & AIB). De verkoopseenheden staan dagelijks in voor een perfecte service en marktondersteuning naar onze klanten in meer dan 59 landen.
Lees meer »

Lebo Kaas

Op ons familiebedrijf in het Groene Hart maken wij vanuit verse melk de lekkerste roomkaas. De melk halen wij zelf op bij onze eigen boeren in de regio. Samen met onze boeren werken we aan Duurzame Weidezuivel. We vinden het belangrijk om de juiste zorg te besteden aan product, mens, dier en natuur. Naast verse melk werken we ook met de beste ingrediënten. Lebo Kaas biedt gemak en variatie met Verse Roomkaas in spuitzak in acht verschillende smaken. Door de hersluitbare spuitmond maak je snel en eenvoudig d
Lees meer »

Van der Linde & Nijhof dranken

Van der Linde & Nijhof dranken presenteert zich sinds 2005 op de markt van sterk alcoholische dranken. Wij voorzien onze klanten landelijk en internationaal in een uitgebreid en groeiend assortiment hoogwaardige sterk alcoholische dranken tegen een scherpe prijs. Dit vanuit zowel eigen ontwikkeling als exclusieve verkooprechten. - Sterk-alcoholische, hoogwaardige dranken - Private labeling - Productontwikkeling
Lees meer »

Pandriks Bake Off B.V.

" Brood was vroeger veel lekkerder " Met dit uitgangspunt is Pandriks Bake Off ontwikkeld. Een uniek proces waarbij het deeg gemiddeld 24 uur rijst. Waar gebakken wordt op natuursteen. Waarbij gebruik wordt gemaakt van 100% natuurlijke grondstoffen. Brood wat smaakt zoals de Franse bakker het ooit bedoeld had, geproduceerd met de technieken van morgen.
Lees meer »

Van der Velden Rioleringsbeheer

De wet en het milieu vragen erom dat u olie, vet en slib afscheidt uit uw afvalwater. Van der Velden Rioleringsbeheer biedt daarvoor werkelijk complete oplossingen aan. We plaatsen en onderhouden afscheidingsinstallaties, maar we verzorgen ook het legen, reinigen en de afvoer van de hieruit vrijkomende afvalstoffen. Zelfs de volledige administratieve afhandeling is bij ons in goede handen. En dat alles tegen vaste tarieven.
Lees meer »

JM Posner Limited

JM Posner is a small team of experts dedicated to bringing caterers and other professional’s quality equipment and supplies at a fair price. We believe our customers should have the highest quality products which will leave their own customers happy and coming back for more.
Lees meer »

L1NDA

L1NDA is de online planning tool voor de horeca. Met L1NDA verlaagt u de personeelskosten en wordt het roosteren makkelijker, leuker en sneller. De tool zorgt niet alleen voor een efficiëntere bedrijfsvoering, maar ook voor meer betrokken personeel en een betere sfeer op de werkvloer. L1NDA werkt kostenbesparend vanwege de krachtige statistieken module, die je inzicht geeft in hoe goed het bedrijf heeft gepresteerd, maar ook in hoe goed het zal presteren.
Lees meer »