Bedrijvengids is een uitgebreid doorzoekbare online catalogus. U bent slechts twee muisklikken verwijderd van toegang tot de bedrijven, producten of diensten waarnaar u op zoek bent. Klik op de bedrijfsnaam voor algemene informatie over het bedrijf, inclusief adres en contactgegevens, aanbevolen producten en diensten, merken en bedrijfsnieuws.

Zoek door Bedrijvengids

Bedrijvengids geeft een uitgebreid overzicht van de markt. Door het gebruik van het zoekvak kunt u gemakkelijk zoeken naar bedrijfs- en productinformatie. De verschillende zoekresultaten worden gepresenteerd in een lijst en zijn aanklikbaar voor meer gedetailleerde informatie.

Uw bedrijf

Bedrijven die in deze online bedrijvengids/catalogus staan vermeld, hebben de mogelijkheid om hun informatie 24/7 bij te werken. Ze delen het laatste nieuws over producten en diensten via het eigen Bedrijfsprofiel. Uw bedrijf kan ook worden vermeld, e-mail ons voor meer informatie.

Lisimo verse Pesto Tapenade Sauce

Lisimo richt zich volledig op het produceren van pesto’s, tapenades en sauzen op basis van verse kruiden, zonder toevoegingen en kunstmatige conserveringsmiddelen. Kwaliteit en authenticiteit staan bij Lisimo hoog in het vaandel. Om de smaak van de producten puur te houden, wordt er uitsluitend gewerkt met ingrediënten van de beste kwaliteit. Naast Lisimo Pure is er ook een biologische lijn: Lisimo Organic. Heerlijke pesto’s en tapenades van uitsluitend ingrediënten van biologische oorsprong.
Lees meer »

Culitech Benelux B.V.

Culitech Benelux BV Grootkeuken techniek, Wood Stone , MultiPan
Lees meer »

Satelliet Meubelen

Al bijna 45 jaar geeft Satelliet Meubelen gastvrijheid een gezicht. Satelliet heeft in de loop van die tijd het vertrouwen van vele klanten weten te verdienen en zo een toonaangevende positie verworven in de Hospitality markt. “Als professionele partner zorgen wij voor beleving en leveren wij functioneel topkwaliteit horeca en projectmeubilair”.
Lees meer »

Holland Infrarood Techniek

HOLLAND INFRAROOD TECHNIEK Marktleider in infraroodverwarming. In samenwerking met met haar vertrouwde fabrikanten dé grootste professionele aanbieders en adviseurs van infrarood verwarming voor bedrijfshallen, kerken, werkplekken, terrassen, dierenverblijven alsmede droog- en process heating systemen in de Benelux en daarbuiten.
Lees meer »

BeerCider

Wij maken sprankelende appelcider van alleen vers geperst appelsap, zonder toevoegingen van suikers en water. De vraag naar pure echte produkten gemaak in Nederland is sterk groeiend. In het buitenland is echte appelcider een grote hit. Biedt uw klanten ook echte appelcider in plaats van fabrieksprodukten. Lekker, laag in calorieeen, hoog in anti-oxidanten en van nature glutenvrij.
Lees meer »

Dr. Oetker Professional

Wij bieden jou, als kok of ondernemer, een voorsprong in het bereiden en aanbieden van bakproducten en pizza’s. Onder de merken Dr. Oetker Professional en Koopmans Professioneel brengen wij je de basis van het bakken tot en met volledige convenience. Met onze producten ervaar je volop creativiteit en vrijheid. Wij denken met je mee vanaf de bereiding van het product tot en met het verleiden van je gast.
Lees meer »

Kraanwater Graag

Steeds meer Nederlanders willen kunnen kiezen voor kraanwater. Niet zo gek ook, want het Nederlandse kraanwater hoort bij het beste van de wereld en daar zijn we trots op. Daarom vinden Nederlanders het ook hoog tijd dat kraanwater op de menukaart komt te staan. Dat dit niet alleen maar geld kost, maar juist kansen biedt gaan we met u bespreken op onze stand. Dé plek waar horecaondernemers die kraanwater willen schenken voor oplossingen kunnen kiezen die bij ze passen.
Lees meer »

Tuinglas

Veiligheidsglas in combinatie RVS als bescherming tegen wind, geluid en in-en doorkijk. Zowel voor het interieur als exterieur met vaste en verplaatsbare systemen.
Lees meer »