Bedrijvengids is een uitgebreid doorzoekbare online catalogus. U bent slechts twee muisklikken verwijderd van toegang tot de bedrijven, producten of diensten waarnaar u op zoek bent. Klik op de bedrijfsnaam voor algemene informatie over het bedrijf, inclusief adres en contactgegevens, aanbevolen producten en diensten, merken en bedrijfsnieuws.

Zoek door Bedrijvengids

Bedrijvengids geeft een uitgebreid overzicht van de markt. Door het gebruik van het zoekvak kunt u gemakkelijk zoeken naar bedrijfs- en productinformatie. De verschillende zoekresultaten worden gepresenteerd in een lijst en zijn aanklikbaar voor meer gedetailleerde informatie.

Uw bedrijf

Bedrijven die in deze online bedrijvengids/catalogus staan vermeld, hebben de mogelijkheid om hun informatie 24/7 bij te werken. Ze delen het laatste nieuws over producten en diensten via het eigen Bedrijfsprofiel. Uw bedrijf kan ook worden vermeld, e-mail ons voor meer informatie.

Duni Benelux B.V.

Bij Duni draait alles om sfeer. Wij ontwikkelen stijlvolle en functionele concepten, die voldoen aan de eisen van onze milieubewuste klanten. Kwaliteit, veiligheid en milieu bewustzijn gaan voor ons hand in hand. Wij zoeken continue naar nieuwe, innovatieve en verantwoord geproduceerde materialen, werken aan het composteerbaar maken van onze producten en he verminderen van fossiele brandstoffen. We scheppen met u de juiste sfeer zodat uw gasten steeds weer terugkomen.
Lees meer »

Dr. Becher GmbH

Dr. Becher is de merkfabrikant voor reinigings-, onderhouds- en desinfectiemiddelen voor de gastronomie en levensmiddelen verwerkende bedrijven. In de segmenten binnen ons merkenassortiment voeren wij momenteel meer dan 300 producten, die wij op de locaties Hannover en Seelze ontwikkelen en vervaardige
Lees meer »

Deli XL

Met expertise in horeca, kennis van gastvrijheid en de op basis daarvan ontwikkelde servicemogelijkheden, is Deli XL de beste totaalleverancier voor iedere horecaondernemer en chef kok. Een prachtige belofte die wij iedere dag opnieuw waarmaken, dankzij onze passie voor food en passie voor service. Ons internationale assortiment bestaat voor ruim vijftig procent uit duurzame inkoop. Bestellen is eenvoudig via de webshop met voor iedere klant een gericht aanbod.
Lees meer »

Swinkels Snackery & Backery Souflesse

Swinkels Snackery & Backery is een specialist en producent op het gebied van hoogwaardige kaassoufflés, bladerdeegproducten (zoet en hartig) en nieuw in ons assortiment 'vis in bladerdeeg'.. Samen met onze opdrachtgevers ontwikkelen wij steeds weer innovatieve producten, die aansluiten op de vraag uit de markt.
Lees meer »

Multimap

Multimap heeft in de loop der jaren een toonaangevende positie verworven op de markt en richt zich op de verkoop van menumappen / menukaarten en tafelaankleding aan de horeca. Na gezonde groei en steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen werd besloten om in het jaar 2000 de firma Menuprint / MPdesign, opgericht in 1986, over te nemen. Deze richt zich voornamelijk op de verkoop van menu-presentaties uit voorraad aan de betere Horecagroothandel.
Lees meer »

Levo Produktenmaatschappij B.V.

Levo produceert een compleet assortiment aan horeca producten. Al jarenlang is Levo sterk vertegenwoordigt bij horeca bedrijven zoals: restaurants en hotels, brasseries, cafetaria’s en snackbars, strandpaviljoens, viswinkels, oliebollenbakkers, sportkantines, bedrijfskantines, en ook in de catering werkt men met Levo producten.
Lees meer »

Kiremko Frituurinstallaties

A- klasse frituurinstallaties van Kiremko zijn in Nederland een begrip. Bekend om haar enorme bakvermogen, hoogst gecertificeerde rendement ter wereld en niet geheel onbelangrijk het stijlvolle design van de ovens. Innovatief, eigenzinnig en luxe samengebracht in een frituurinstallatie waar je met plezier de heerlijkste eindproducten mee vervaardigd. Kiremko is top klasse voor top-ondernemers, met minder neem je geen genoegen.
Lees meer »

FNV Horeca

FNV Horeca: dé vakorganisatie voor werknemers in de horeca met vragen over o.a. werk, inkomen, salaris, cao, vakantie-uren en juridische hulp.
Lees meer »

unTill Nederland

unTill is marktleider in de ontwikkeling van flexibele kassasystemen, specifiek ontwikkeld vóór de horeca, dóór horecaspecialisten. Bestellen met je smartphone, koppelingen met boekhouding, tapautomatisering en hotelreserveringsysteem. Tafelreservering en personeelsplanning. unTill levert diensten die uw gemak en rendement verhogen.
Lees meer »