Bedrijvengids is een uitgebreid doorzoekbare online catalogus. U bent slechts twee muisklikken verwijderd van toegang tot de bedrijven, producten of diensten waarnaar u op zoek bent. Klik op de bedrijfsnaam voor algemene informatie over het bedrijf, inclusief adres en contactgegevens, aanbevolen producten en diensten, merken en bedrijfsnieuws.

Zoek door Bedrijvengids

Bedrijvengids geeft een uitgebreid overzicht van de markt. Door het gebruik van het zoekvak kunt u gemakkelijk zoeken naar bedrijfs- en productinformatie. De verschillende zoekresultaten worden gepresenteerd in een lijst en zijn aanklikbaar voor meer gedetailleerde informatie.

Uw bedrijf

Bedrijven die in deze online bedrijvengids/catalogus staan vermeld, hebben de mogelijkheid om hun informatie 24/7 bij te werken. Ze delen het laatste nieuws over producten en diensten via het eigen Bedrijfsprofiel. Uw bedrijf kan ook worden vermeld, e-mail ons voor meer informatie.

Real-Est

Wij leveren (non)alcoholische Dranken aan groothandel, horeca, supermarkten en slijterijen.
Lees meer »

Vandersterre Holland B.V.

Vandersterre Holland is een groothandel, merkenleverancier, exporteur, dienstverlener en verpakker van Hollandse kaasspecialiteiten, die wij o.a. in eigen beheer produceren.
Lees meer »

JURA Nederland B.V.

Het Zwitserse JURA biedt een uitgebreide range aan van volautomatische koffie- en espressomachines voor professioneel gebruik. Voor iedere denkbare gebruikssituatie waar dagelijks tussen de 30 en 200 kopjes geserveerd worden, bestaat de juiste machine. JURA Professional volautomaten malen zelf de verse bonen en bereiden met één druk op de knop de meest uiteenlopende koffievariëteiten. Met koffiespecialiteiten uit een JURA toont u waardering aan uw gasten, klanten en uw medewerkers.
Lees meer »

Driessen B.V. Hilversum

Driessen is een bedrijf dat ruim 130 jaar over vijf generaties de kwaliteitsleverancier is van vers vlees, vleeswaren, gevogelte en wild voor de Horeca, catering en Institutionele markt. ons bedrijf voert een breed assortiment dat inspeelt op de actuele vraag vanuit de Nederlandse gastronomie. vandaar dat wij ons de laatste jaren tevens hebben toegelegd op de productie van convenience op maat.
Lees meer »

Soullmate Event Truck

Een alles-in-1-concept op wielen. Een oplegger als decorwand of podium, meubels als terras en kook- en wasunits als keuken. Met de Soullmate Event Truck bouw je in nó time je eigen restaurant of catering terras op elke plek die jij maar wilt. Zowel binnen als buiten te plaatsen. Het concept biedt zitplekken aan 60 personen en is eenvoudig uit te breiden tot 140 zitplekken. Je eigen pop-up restaurant of catering terras was nog nooit zó simpel!
Lees meer »

Dr. Becher GmbH

Dr. Becher is de merkfabrikant voor reinigings-, onderhouds- en desinfectiemiddelen voor de gastronomie en levensmiddelen verwerkende bedrijven. In de segmenten binnen ons merkenassortiment voeren wij momenteel meer dan 300 producten, die wij op de locaties Hannover en Seelze ontwikkelen en vervaardige
Lees meer »

YourCash Nederland B.V.

YourCash heeft ruim 15 jaar ervaring in het leveren van geldautomaten in het Verenigd Koninkrijk, Nederland en Belgie. Onze pinautomaten deden ruim 77 miljard transacties en gaven meer dan 4 biljoen Euro uit in 2014. Kortom, met onze ervaring kunt u gerust zijn dat u in goede handen bent voor een fantastische, geld- en tijdbesparende extra service voor uw bedrijf.
Lees meer »

Scheltinga Verpakkingen B.V.

Wij zijn een familiebedrijf en al meer dan 40 jaar actief in verpakkingsmaterialen. Ons bedrijf heeft heel Nederland als werkgebied. De klanten zijn te vinden in vele verschillende branches. Naast de bekende merken hebben wij ook eigen merken. Voor optimaal advies staat er een professioneel, deskundig team voor u klaar. Gespecialiseerde inkopers volgen wereldwijd de ontwikkelingen en houden de prijzen scherp. Ook zijn wij specialist in het bedrukken van verpakkingen.
Lees meer »

Filta Benelux

Sinds 1996 is FiltaFry Plus ‘s-werelds beste concept voor frituurmanagement en service voor het filteren van frituurolie. Het is een mobiele, milieuvriendelijke service voor het op microbasis filteren van frituurolie en het professioneel schoonmaken van de frituren waarmee de klant tijd en geld bespaart. Wereldwijd genieten wekelijks 10.000 klanten in meer dan 20 landen de voordelen van onze service. Eveneens zorgt de service van FiltaFry Plus ervoor dat onze klanten duurzaam ondernemen en zo zorgt vo
Lees meer »