12-15 JANUARI

Skip Navigation LinksHome | home
Horecava 2014 vindt van 13 t/m 16 januari 2014 plaats in Amsterdam RAI en is dé ontmoetingsplek voor professionals in de foodservice industrie. Een bezoek aan de Horecava houdt u op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen uit de horecabranche. 

Wilt u exposeren op Horecava 2014? Hier vindt u alle benodigde informatie >>

Grijp uw kans om uw product of dienst extra in de schijnwerpers te zetten en doe mee aan de verkiezing om de 14e Horecava Innovation Award. Iedere leverancier kan inzenden, ook als u niet exposeert op Horecava 2014.
Hier vindt u alle informatie>>
​​Horecava geeft  iedere maand de gratis nieuwsbrief ‘Scoops’ uit, boordevol inspirerende en innovatieve ideeën. Abonneer u nu op deze gratis inspiratiebron!
Uniek aan beursdeelname is de live ontmoeting met uw doelgroep. Juist die persoonlijke ontmoeting maakt uw overtuigingskracht groot, of het nu gaat om sales, het introduceren van innovaties, imagebuilding of netwerken. Nergens anders dan op de Horecava kunt u in 4 dagen gericht zo veel relaties en prospects ontmoeten.
Schrijf nu digitaal in voor Horecava 2014 >>Hier vindt u persberichten en illustratiemateriaal van Horecava, alsmede informatie over de persaccreditatie en persfaciliteiten tijdens de beurs.
Lees meer >>